Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bern

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Bern? Meer en meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Bern! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij veel tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens delen we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-bern

Een schoonmaakster in Bern vinden

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Bern inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Daarnaast zien wij steeds meer speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Bern vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw komt poetsen. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra de opdracht ingewilligd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt een beroep doen op speciale websites die daarbij helpen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Voor bedrijven.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Care.com: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Zaltbommel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bern

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in Bern

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Bern, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Hedel, Ammerzoden, Nederhemert en Delwijnen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf delen wij enkele veel voorkomende taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • De was strijken.
 • Wassen van kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp uit de regio al vanaf €13,50 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal schoonmakers in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Bern. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €34,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen +/- €23,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €13,30 tot +/- €18,75 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die afgewerkt worden: ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Indien gewenst kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Bern huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan het type woning, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Bern?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Je complete woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie