Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hedel

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Hedel? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Hedel! Op deze pagina ontdek je handige tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-hedel

Een schoonmaakster in Hedel inhuren

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Hedel inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zijn er diverse handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hedel opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw aan huis komt. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, werkzaamheden en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw oproep geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er handige online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Marktplaats.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Maasdriel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hedel

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Hedel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Hedel, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Ammerzoden, Hurwenen, Bern en Nederhemert.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in en rondom huis. Hieronder tref je enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De garage opruimen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al voor €12,50 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte draagt bij aan productieve werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmaakondernemers in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Hedel. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €21,50 en €30,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen de €20,50 en €34,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,30 tot €17,50 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Hedel huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Hedel?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €550,00.

Plaats een reactie