Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oude Willem

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Oude Willem? Meer en meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ijverige schoonmaker in Oude Willem! Op ons portaal ontdek je duidelijke tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €12,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-oude-willem

Een schoonmaakster in Oude Willem vinden

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Oude Willem inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Ten derde zijn er diverse online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Oude Willem zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster bij je thuis komt. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is handig om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en vertel waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Westerveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oude Willem

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Oude Willem

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Oude Willem, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Terband, Oudeschoot, Wateren en Zorgvlied.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. Hieronder verstrekken we enkele veel voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,10 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor helpt bij een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal bedrijven in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Oude Willem. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Drenthe.
 • Tarieven: tussen ongeveer €23,00 en €31,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,30 tot +/- €17,25 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Oude Willem laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor onder andere stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Oude Willem?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie