Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oudeschoot

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Oudeschoot? Steeds meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, geen rotklusjes meer en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Oudeschoot! Op onze schoonmaakwebsite lees je praktische tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-oudeschoot

Een schoonmaakster in Oudeschoot vinden

Heb je een druk leven en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Oudeschoot inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Oudeschoot zoeken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp aan huis komt. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op prijs per uur, ervaring en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw verzoek wederzijds passend is heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke portalen die daarbij helpen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Heerenveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oudeschoot

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Oudeschoot

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Oudeschoot, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Nieuweschoot, Oranjewoud, Terband en Oude Willem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel delen wij een overzicht met klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed opmaken.
 • Kleding strijken.
 • De was wegwerken.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,80 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei schoonmakers in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Oudeschoot. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €23,50 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot €17,00 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard klussen die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Oudeschoot laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor onder andere afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Oudeschoot?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie