Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Terband

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Terband? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij geven advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Terband! Op deze pagina ontdek je praktische tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €13,20 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-terband

Een schoonmaakster in Terband inhuren

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Terband inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook heb je steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Terband vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op prijs p/uur, ervaring en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker kan complex zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Heerenveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Terband

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Terband

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Terband, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Oudeschoot, Nieuweschoot, Oude Willem en Wateren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. Hieronder delen wij de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al vanaf €12,90 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor bevordert een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmakers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Terband. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €21,00 en €30,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,30 tot wel €15,25 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die gedaan worden: afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of de was doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Terband huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van het type woning, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Terband?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie