Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Helmond

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Helmond? Meer en meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ervaren schoonmaker in Helmond! Op deze pagina bieden we concrete tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,40 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-helmond

Een schoonmaakster in Helmond gezocht

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Helmond inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Verder kan je gebruik maken van platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Helmond inhuren

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op prijs per uur, takenpakket en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer de opdracht beantwoord wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn handige platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Nationalehulpgids.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Helmond.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Helmond

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Helmond

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Helmond, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Someren, Asten, Son en Breugel en Oirschot.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder bekijk je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp uit de regio al voor €12,90 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene bedrijven in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Helmond. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van scholen, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen ongeveer €22,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot zo’n €17,75 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die opgepakt worden: dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de planten water geven.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Helmond huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Helmond?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. De woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten bedragen tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie