Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Someren

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Someren? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Someren! Op dit platform lees je duidelijke tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-someren

Een schoonmaakster in Someren zoeken

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Someren inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Ten derde zijn er diverse speciale platforms voor het vinden van een werkster. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Someren zoeken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser komt werken. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een goede schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er praktische Apps en websites die je hierbij helpen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulpstudent.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Someren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Someren

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Someren

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Someren, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Asten, Laarbeek, Helmond en Son en Breugel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. Bijgaand verstrekken we een opsomming met klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van overhemden.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp (regionaal) al vanaf €13,50 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor stimuleert de werksfeer en productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Someren. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €23,50 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen +/- €25,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot zo’n €15,50 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Someren hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor onder andere keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Someren?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie