Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Asten

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Asten? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Asten! Op dit platform lees je veel tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-asten

Een schoonmaakster in Asten gezocht

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Asten inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde zijn er diverse speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Asten zoeken

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp aan de slag gaat. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, werkzaamheden en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een professionele schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er handige Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulpstudent.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Asten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Asten

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Asten

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Asten, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Laarbeek, Deurne, Someren en Helmond.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder bieden wij een lijst met werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De garage opruimen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €12,90 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan een prettige werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei bedrijven in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Asten. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen de €24,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,10 tot zo’n €17,75 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of rondom de woning vegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Asten huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door de grootte van de woning, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Asten?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie