Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ommel

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Ommel? Meer en meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Ommel! Op deze pagina bieden we nuttige tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast delen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €12,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-ommel

Een schoonmaakster in Ommel inhuren

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Ommel inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Ook kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Ommel inhuren

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp komt werken. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Filter op prijs per uur, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw aanvraag wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt aan huis op de afgesproken datum. We raden aan om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker is niet eenvoudig. Tegenwoordig zijn er nuttige portalen die je hierbij helpen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Marktplaats.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Asten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ommel

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Ommel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Ommel, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Heusden, Mierlo, Lierop en Nuenen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster is er voor alle schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. Bijgaand delen wij de meest gangbare taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kleding strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp uit de omgeving al voor €13,50 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor heeft effect op een prettige werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei schoonmaakondernemers in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Ommel. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,00 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen om en nabij de €22,00 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,50 tot €20,00 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals afwassen of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Ommel kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere afstoffen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Ommel?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €500,00.

Plaats een reactie