Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lierop

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Lierop? Steeds meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Lierop! Op deze pagina bekijk je duidelijke tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €13,40 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-lierop

Een schoonmaakster in Lierop vinden

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Lierop inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Als laatste ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Lierop vergelijken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn diverse applicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Voor bedrijven.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Hulpstudent.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Someren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lierop

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Lierop

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Lierop, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Ommel, Heusden, Nuenen en Geldrop.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle huishoudelijke taken in jouw huishouden. Bijgaand check je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De garage opruimen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp in de buurt nu al vanaf €13,30 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte stimuleert de werksfeer en productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse bedrijven in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Lierop. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,50 en €33,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen plus minus €22,00 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €13,30 tot wel €16,25 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die opgepakt worden: ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of rondom de woning vegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Lierop hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan het aantal m2, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Lierop?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Het huis wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie