Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Geldrop

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Geldrop? Meer en meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Geldrop! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je handige tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bekijk je hier bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €13,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-geldrop

Een schoonmaakster in Geldrop gezocht

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Geldrop inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Geldrop vinden

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster aan de slag gaat. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Selecteer meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw inschrijving wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulpstudent.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Geldrop-Mierlo.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Geldrop

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Geldrop

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Geldrop, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Nuenen, Lierop, Leende en Heeze.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom huis. Bijgaand vind je de meest voorkomende klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen van kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,70 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere aanbieders in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Geldrop. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen de €24,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,90 tot wel €15,25 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die gedaan worden: afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de stoep aanvegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Geldrop kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Geldrop?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan bedragen tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie