Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Geldrop-Mierlo

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Geldrop-Mierlo? Steeds meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Geldrop-Mierlo! Op dit platform vind je praktische tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-geldrop-mierlo

Een schoonmaakster in Geldrop-Mierlo vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Geldrop-Mierlo inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Daarnaast ontstaan er meer en meer platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Geldrop-Mierlo zoeken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser aan de slag gaat. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw oproep wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is slim om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan praktische vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Marktplaats.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Geldrop-Mierlo.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Geldrop-Mierlo

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Geldrop-Mierlo

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Geldrop-Mierlo, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Best, Eindhoven en Heeze-Leende.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp is er voor alle karweitjes in en rondom jouw woning. Hieronder bieden wij de meest voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleren wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,20 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) bevordert de productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei schoonmaakondernemers in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Geldrop-Mierlo. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €20,00 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen +/- €25,00 en €32,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €13,20 tot wel €18,75 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of de was doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Geldrop-Mierlo huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Geldrop-Mierlo?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie