Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Eindhoven

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Eindhoven? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Eindhoven! Op deze website tref je duidelijke tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €12,60 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-eindhoven

Een schoonmaakster in Eindhoven vinden

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Eindhoven inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste ontstaan er meer en meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Eindhoven inhuren

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw verzoek ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er nuttige webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Nationalehulpgids.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Eindhoven.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Eindhoven

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Eindhoven

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Eindhoven, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Geldrop-Mierlo, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Heeze-Leende en Waalre.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in en rondom huis. In het overzicht hieronder bieden wij een overzicht met werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen van kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp in de buurt al vanaf €13,50 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse dienstverleners in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Eindhoven. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,00 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen plus minus €23,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,10 tot wel €18,00 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de tuin doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Eindhoven huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het exacte aantal uur per week ligt aan het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Eindhoven?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €600,00.

Plaats een reactie