Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Best

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Best? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Best! Op schoonmakerzoeken.nl vind je volop tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-best

Een schoonmaakster in Best inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Best inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste heb je allerlei handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Best vinden

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw verzoek wederzijds passend is heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn nuttige Apps en websites die je hierbij helpen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Care.com: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Best.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Best

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Best

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Best, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Oirschot, Son en Breugel, Nuenen, Gerwen en Nederwetten en Geldrop-Mierlo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder verstrekken we een opsomming met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van overhemden.
 • Opvouwen van de was.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €12,90 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor heeft effect op het werkgenot en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei bedrijven in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Best. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of dakreiniging behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €24,00 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen de €25,00 en €34,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot +/- €16,00 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die opgepakt worden: dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals afwassen of het wassen van kleding.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Best kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. dweilen, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Best?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €575,00.

Plaats een reactie