Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Son en Breugel

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Son en Breugel? Steeds meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een professionele schoonmaker in Son en Breugel! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we diverse tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-son-en-breugel

Een schoonmaakster in Son en Breugel gezocht

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Son en Breugel inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast kan je gebruik maken van handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Son en Breugel zoeken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser komt werken. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Filter op prijs, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Kies verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als de opdracht beantwoord wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een bedreven schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke webapplicaties die daarbij helpen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Marktplaats.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Son en Breugel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Son en Breugel

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Son en Breugel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Son en Breugel, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Helmond, Someren, Oirschot en Best.

SchoonmaakbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
Brigitte Bouten Huishoudelijke ZorgRhonelaan 485691 RBSon en Breugel
CleanladyKanaalstraat 75691 NASon en Breugel
JVH CleaningVarenlaan 55691 WBSon en Breugel
Mischke gevelonderhoudHulstlaan 15691 WKSon en Breugel
Rob MerksSonniuswijk 255691 PDSon en Breugel
Stiphout Glasbewassing en Dienstverlening VanMolenstraat 12/125691 AJSon en Breugel
Nuag SchoonmaakserviceBeerseveld 55688 JDOirschot
Gestel Klus- en Schoonmaakbedrijf VanKremerstraat 155688 DGOirschot
Schoonmaak voor Particulieren. Anja. v. DenderenZiteind 605685 EJBest
Schoonmaakbedrijf Fideel Dienstverlening BVDe Dintel 275684 PSBest
Overzicht met schoonmaakbedrijven in de regio Son en Breugel

Wat doet een schoonmaakster?

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder delen wij een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,50 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte helpt bij fijne en veilige werkplekken en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene organisaties in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Son en Breugel. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen de €21,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot zo’n €19,50 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Son en Breugel kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van het aantal m2, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Son en Breugel?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €250,00 tot €700,00.

Plaats een reactie