Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hollands Kroon

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Hollands Kroon? Steeds meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Hollands Kroon! Op deze website ontdek je praktische tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €12,70 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-hollands-kroon

Een schoonmaakster in Hollands Kroon gezocht

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Hollands Kroon inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Ook heb je steeds meer speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hollands Kroon zoeken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp aan huis komt. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Kies een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw uitnodiging beantwoord wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker is best lastig. Er bestaan speciale portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Hollands Kroon.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hollands Kroon

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Hollands Kroon

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hollands Kroon, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Den Helder, Texel, Schagen en Dijk en Waard.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. Bijgaand check je de meest gangbare schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed opmaken.
 • De was strijken.
 • Kleren wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al vanaf €12,70 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte helpt bij productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere schoonmakers in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Hollands Kroon. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,00 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, scholen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Onkosten: tussen +/- €22,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot zo’n €17,25 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Hollands Kroon hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door het aantal m2, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Hollands Kroon?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven liggen tussen de €325,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie