Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Middenmeer

Wil je een schoonmaakhulp in Middenmeer? Meer en meer mensen hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een professionele schoonmaker in Middenmeer! Op dit platform verstrekken we duidelijke tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bieden we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €13,40 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-middenmeer

Een schoonmaakster in Middenmeer gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Middenmeer inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je allerlei handige platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Middenmeer zoeken

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser komt poetsen. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op prijs, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien de opdracht passend is voor de werknemer heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een vakkundige schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Hollands Kroon.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Middenmeer

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Middenmeer

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Middenmeer, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hippolytushoef, Westerland, Slootdorp en Kreileroord.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand bekijk je een lijst met klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed wassen.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,40 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte draagt bij aan een efficiënte werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende schoonmakers in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Middenmeer. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,00 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen +/- €23,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,00 tot +/- €15,75 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen, dweilen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals afwassen of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Middenmeer laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor onder andere ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Middenmeer?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie