Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hippolytushoef

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Hippolytushoef? Meer en meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Hippolytushoef! Op deze pagina bekijk je diverse tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €12,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-hippolytushoef

Een schoonmaakster in Hippolytushoef gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Hippolytushoef inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Hippolytushoef opzoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Stel pakket samen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp komt werken. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Check en analyseer de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Gelukkig zijn er speciale bemiddelaars die je hierbij helpen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Hollands Kroon.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hippolytushoef

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Hippolytushoef

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hippolytushoef, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Westerland, Den Oever, Middenmeer en Slootdorp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder check je een overzicht met klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €13,10 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op gelukkige werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal schoonmaakondernemers in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Hippolytushoef. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €21,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,90 tot wel €19,25 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard klussen die gedaan worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Hippolytushoef huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Hippolytushoef?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €550,00.

Plaats een reactie