Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kreileroord

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Kreileroord? Meer en meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Kreileroord! Op ons portaal lees je volop tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bespreken we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Nu al vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-kreileroord

Een schoonmaakster in Kreileroord gezocht

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Kreileroord inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Kreileroord opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser komt werken. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een goede schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke Apps en websites die daarbij helpen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Care.com: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Hollands Kroon.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kreileroord

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Kreileroord

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Kreileroord, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Slootdorp, Middenmeer, Wieringerwerf en Haringhuizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in jouw huishouden. Hieronder bekijk je de meest gangbare taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €12,60 p/uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor helpt bij een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene schoonmakers in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Kreileroord. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €21,00 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €22,50 en €32,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €13,30 tot €19,25 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die gedaan worden: dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of de tuin doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Kreileroord hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Kreileroord?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten liggen tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie