Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Overberg

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Overberg? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Overberg! Op schoonmakerzoeken.nl lees je volop tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bieden we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €12,90 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-overberg

Een schoonmaakster in Overberg inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Overberg inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast heb je steeds meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Overberg opzoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Het is goed om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker kan complex zijn. Je kunt een beroep doen op handige applicaties die je hierbij helpen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Nationalehulpgids.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Utrechtse Heuvelrug.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Overberg

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Overberg

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Overberg, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Driebergen-Rijsenburg, Odijk, Amerongen en Leersum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf tref je een overzicht met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Opvouwen van de was.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €12,50 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor draagt bij aan gelukkige werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene schoonmakers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Overberg. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,00 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Utrecht.
 • Kosten: tussen om en nabij de €21,00 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,00 tot wel €18,00 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: ramen wassen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Overberg huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Overberg?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Het huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €600,00.

Plaats een reactie