Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Leersum

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Leersum? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ijverige schoonmaker in Leersum! Op schoonmakerzoeken.nl tref je concrete tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder behandelen we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-leersum

Een schoonmaakster in Leersum inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Leersum inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook zijn er diverse online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Leersum opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw oproep passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Het is goed om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er praktische portalen die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Voor bedrijven.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulpstudent.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Utrechtse Heuvelrug.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Leersum

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Leersum

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Leersum, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Amerongen, Overberg, Maarsbergen en Maarn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser is er voor alle werkzaamheden in en rondom jouw woning. Bijgaand delen wij een opsomming met huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Opmaken van de bedden.
 • De was strijken.
 • Kleren wassen.
 • De garage opruimen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp in de buurt al voor €13,40 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor helpt bij fijne en veilige werkplekken en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal organisaties in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Leersum. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Utrecht.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €20,50 en €34,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,50 tot wel €15,00 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: afstoffen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of de planten water geven.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Leersum kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt aan de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Leersum?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €625,00.

Plaats een reactie