Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Amerongen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Amerongen? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Amerongen! Op dit platform bieden we handige tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-amerongen

Een schoonmaakster in Amerongen vinden

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Amerongen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Amerongen zoeken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt poetsen. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw oproep ingewilligd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is goed om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Utrechtse Heuvelrug.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Amerongen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Amerongen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Amerongen, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Overberg, Driebergen-Rijsenburg, Leersum en Maarsbergen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf verstrekken we de meest voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Opvouwen van de was.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (regionaal) al vanaf €12,70 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor heeft effect op een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere organisaties die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Amerongen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Utrecht.
 • Tarief: tussen +/- €23,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,50 tot wel €19,50 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Amerongen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld afstoffen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Amerongen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €525,00.

Plaats een reactie