Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Beek

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Beek? Meer en meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, minder stress, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Beek! Op dit platform ontdek je duidelijke tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bespreken we diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Als laatste vind je ook adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €13,40 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-beek

Een schoonmaakster in Beek vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Beek inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Ook heb je allerlei platforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Beek zoeken

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb jij een helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een professionele schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op handige online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Marktplaats.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Beek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Beek

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Beek

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Beek, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Maastricht, Meerssen, Stein en Sittard-Geleen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes binnen- en buitenshuis. Hieronder vind je de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €13,30 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor heeft effect op de productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse organisaties in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Beek. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,00 en €30,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen +/- €20,00 en €30,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,10 tot +/- €15,25 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale klussen die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of de planten water geven.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Beek huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het aantal m2, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Beek?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie