Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Meerssen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Meerssen? Steeds meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Meerssen! Op dit platform vind je diverse tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €12,60 p/uur.

schoonmaker-zoeken-meerssen

Een schoonmaakster in Meerssen vinden

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Meerssen inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Ten derde zijn er diverse handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Meerssen vergelijken

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw oproep wederzijds passend is heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op de afgesproken datum. Het is goed om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan nuttige platforms die daarbij helpen. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Meerssen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Meerssen

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Meerssen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Meerssen, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Maastricht en Beek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare klussen in en rondom huis. In het gedeelte hieronder bieden wij een lijst met schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Opvouwen van de was.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,00 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor draagt bij aan een fijne werksituatie en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere aanbieders in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Meerssen. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals ramen lappen, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €20,00 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen plus minus €22,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,50 tot wel €18,50 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Meerssen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van de grootte van de woning, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Meerssen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie