Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Terschelling

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Terschelling? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Terschelling! Op schoonmakerzoeken.nl lees je praktische tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens bieden we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-terschelling

Een schoonmaakster in Terschelling inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Terschelling inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Terschelling inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  Check en analyseer de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt aan huis op het gekozen moment. Het is slim om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een professionele schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan nuttige platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Care.com: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Terschelling.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Terschelling

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Terschelling

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Terschelling, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Vlieland, Leeuwarden, Harlingen en Waadhoeke.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder verstrekken we een opsomming met werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Schone ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De garage opruimen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,30 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor productieve werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Terschelling. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,50 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, kantoren, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen de €25,00 en €32,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,70 tot wel €18,25 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Terschelling huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. het type woning, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Terschelling?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie