Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vlieland

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Vlieland? Meer en meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Vlieland! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je diverse tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-vlieland

Een schoonmaakster in Vlieland zoeken

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Vlieland inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Vlieland zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser aan huis komt. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op het gekozen moment. Het is slim om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Vlieland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vlieland

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Vlieland

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Vlieland, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Leeuwarden, Dantumadiel, Terschelling en Harlingen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand vind je een overzicht met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was wegwerken.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €12,60 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte stimuleert een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene dienstverleners in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Vlieland. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, horeca en hotels, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €21,00 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €13,30 tot zo’n €15,50 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale taken die afgewerkt worden: stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals afwassen of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Vlieland hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Vlieland?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €650,00.

Plaats een reactie