Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kwadendamme

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Kwadendamme? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Kwadendamme! Op deze pagina ontdek je volop tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €12,70 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-kwadendamme

Een schoonmaakster in Kwadendamme vinden

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Kwadendamme inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zijn er diverse schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Kwadendamme vinden

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Kies verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn speciale online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulpstudent.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Borsele.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kwadendamme

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Kwadendamme

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Kwadendamme, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Baarland, Oudelande, Hoedekenskerke en s-Gravenpolder.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand tref je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Glazenwassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Het wassen van de kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) al voor €13,50 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor zorgt voor de werksfeer en productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Kwadendamme. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zeeland.
 • Kosten: tussen de €22,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €13,50 tot zo’n €16,50 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die uitgevoerd worden: dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de was doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Kwadendamme huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Kwadendamme?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €700,00.

Plaats een reactie