Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoedekenskerke

Wil je een schoonmaakhulp in Hoedekenskerke? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Hoedekenskerke! Op deze pagina vind je concrete tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €13,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-hoedekenskerke

Een schoonmaakster in Hoedekenskerke gezocht

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Hoedekenskerke inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend ontstaan er meer en meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hoedekenskerke vinden

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster komt schoonmaken. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, takenpakket en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Kies verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een geschikte schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke applicaties die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Borsele.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoedekenskerke

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Hoedekenskerke

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Hoedekenskerke, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Kwadendamme, Baarland, s-Gravenpolder en Wemeldinge.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder check je de meest voorkomende klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp in de buurt nu al vanaf €13,20 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor helpt bij een fijne werksituatie en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere schoonmakers in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Hoedekenskerke. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €25,00 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zeeland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €23,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,50 tot +/- €16,00 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, keuken reinigen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of de planten doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Hoedekenskerke huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals afstoffen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Hoedekenskerke?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. De woning wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €550,00.

Plaats een reactie