Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Almen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Almen? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het vinden van een bedreven schoonmaker in Almen! Op dit platform bekijk je veel tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €13,10 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-almen

Een schoonmaakster in Almen gezocht

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Almen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend ontstaan er meer en meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Almen vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt schoonmaken. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Filter op kosten, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer de opdracht ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een goede schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op speciale online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Voor bedrijven.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Lochem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Almen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Almen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Almen, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Steenderen, Baak, Harfsen en Kring van Dorth.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel check je de meest voorkomende taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €13,20 p/uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Almen. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €25,00 en €33,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, kantoren, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen de €20,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,20 tot €19,25 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale taken die opgepakt worden: ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Almen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het type woning, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Almen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie