Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lochem

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Lochem? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Lochem! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je concrete tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bekijk je hier enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-lochem

Een schoonmaakster in Lochem vinden

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Lochem inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast heb je allerlei handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Lochem vinden

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw oproep gehonoreerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn handige portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulpstudent.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Lochem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lochem

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Lochem

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht check je adressen van schoonmaakspecialisten in Lochem, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Bronckhorst, Berkelland, Zutphen en Oost Gelre.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in en rondom huis. In het overzicht hieronder bekijk je de meest gangbare klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Glazenwassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (lokaal) nu al vanaf €12,80 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei schoonmakers in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Lochem. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €21,50 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen de €22,00 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot €15,00 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: dweilen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of rondom de woning vegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Lochem hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. dweilen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt aan het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Lochem?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie