Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Barchem

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Barchem? Meer en meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Barchem! Op ons portaal lees je nuttige tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €12,60 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-barchem

Een schoonmaakster in Barchem zoeken

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Barchem inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Barchem opzoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw verzoek ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is handig om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een professionele schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale online zoekmachines die jou helpen zoeken. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Lochem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Barchem

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Barchem

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Barchem, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Laren, Vorden, Wichmond en Vierakker.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In het overzicht hieronder bekijk je een lijst met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleren wassen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €13,00 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende bedrijven in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Barchem. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,50 en €33,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van horeca en hotels, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen ongeveer €20,00 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,10 tot wel €18,25 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die gedaan worden: afstoffen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of de tuin doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Barchem kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor onder andere ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het type woning, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Barchem?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €600,00.

Plaats een reactie