Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wichmond

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Wichmond? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Wichmond! Op ons portaal tref je duidelijke tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bieden we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €12,70 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-wichmond

Een schoonmaakster in Wichmond vinden

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Wichmond inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Verder zijn er diverse speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Wichmond vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op tarief, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Kies enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw inschrijving wederzijds passend is heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een goede schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan gebruiksvriendelijke websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Care.com: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Bronckhorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wichmond

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Wichmond

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Wichmond, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Barchem, Laren, Vierakker en Warnsveld.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand bekijk je de meest gangbare schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kleding strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (lokaal) nu al vanaf €13,20 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte bevordert een fijne werksituatie en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse aanbieders in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Wichmond. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,50 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen plus minus €21,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot wel €17,50 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Wichmond huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Wichmond?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €650,00.

Plaats een reactie