Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kaatsheuvel

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Kaatsheuvel? Meer en meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Kaatsheuvel! Op onze schoonmaakwebsite tref je diverse tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens vergelijken wij enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-kaatsheuvel

Een schoonmaakster in Kaatsheuvel gezocht

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Kaatsheuvel inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Kaatsheuvel opzoeken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, takenpakket en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Care.com: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Loon op Zand.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kaatsheuvel

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Kaatsheuvel

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Kaatsheuvel, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in De Moer, Rosmalen, Waspik en Raamsdonk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare karweitjes binnen- en buitenshuis. Hieronder bieden wij enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De ventilatie reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp (lokaal) al vanaf €13,20 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene organisaties die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Kaatsheuvel. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €24,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot wel €18,25 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: dweilen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de stoep aanvegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Kaatsheuvel kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor onder andere afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. het type woning, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Kaatsheuvel?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven liggen tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie