Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Moer

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in De Moer? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in De Moer! Op deze website bekijk je volop tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-de-moer

Een schoonmaakster in De Moer vinden

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in De Moer inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook zien wij steeds meer handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in De Moer opzoeken

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp komt werken. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is handig om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn nuttige bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Loon op Zand.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Moer

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in De Moer

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in De Moer, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Rosmalen, Vlijmen, Kaatsheuvel en Waspik.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf tref je enkele veel voorkomende klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Het wassen van de kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,20 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte helpt bij de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal dienstverleners in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in De Moer. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen +/- €22,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot wel €17,00 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in De Moer hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van het type woning, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in De Moer?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie