Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vlijmen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Vlijmen? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Vlijmen! Op onze schoonmaakwebsite lees je concrete tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-vlijmen

Een schoonmaakster in Vlijmen inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Vlijmen inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Om te beginnen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde kan je gebruik maken van platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Vlijmen vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster bij je thuis komt. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op prijs, werkzaamheden en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw verzoek gehonoreerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige webapplicaties die daarbij helpen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Heusden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vlijmen

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Vlijmen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Vlijmen, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Nieuwkuijk, Haarsteeg, Rosmalen en De Moer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in en rondom huis. Hieronder delen wij een overzicht met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,10 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte helpt bij de werksfeer en productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene schoonmaakondernemers in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Vlijmen. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €35,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen de €20,50 en €35,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €12,60 tot €16,50 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Vlijmen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Vlijmen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan bedragen tussen de €275,00 tot €500,00.

Plaats een reactie