Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Haarsteeg

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Haarsteeg? Steeds meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Haarsteeg! Op ons portaal vind je concrete tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-haarsteeg

Een schoonmaakster in Haarsteeg vinden

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Haarsteeg inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Daarnaast ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Haarsteeg opzoeken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt werken. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op prijs, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw oproep ingewilligd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en vertel wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse online marktplaatsen die daarbij helpen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Heusden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Haarsteeg

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Haarsteeg

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Haarsteeg, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Doeveren, Hedikhuizen, Nieuwkuijk en Vlijmen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder tref je een lijst met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp uit de regio al voor €12,60 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere dienstverleners in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Haarsteeg. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €20,00 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van winkels, scholen, kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €24,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot zo’n €17,00 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: afstoffen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of rondom de woning vegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Haarsteeg kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor onder andere stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van de grootte van het huis, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Haarsteeg?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie