Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuwkuijk

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Nieuwkuijk? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Nieuwkuijk! Op dit platform vind je duidelijke tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook bieden wij gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-nieuwkuijk

Een schoonmaakster in Nieuwkuijk vinden

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Nieuwkuijk inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Nieuwkuijk zoeken

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Er bestaan gebruiksvriendelijke online marktplaatsen die je hierbij helpen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Heusden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuwkuijk

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in Nieuwkuijk

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Nieuwkuijk, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Haarsteeg, Doeveren, Vlijmen en Rosmalen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in en rondom jouw woning. Hieronder vind je een overzicht met klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het legen van prullenbakken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • De was strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,30 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse dienstverleners in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Nieuwkuijk. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals glasbewassing, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,50 en €31,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen plus minus €25,00 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,40 tot €16,50 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die uitgevoerd worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Nieuwkuijk kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere afstoffen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan het aantal m2, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Nieuwkuijk?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie