Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Posterholt

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Posterholt? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Posterholt! Op dit platform bekijk je diverse tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bieden we diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-posterholt

Een schoonmaakster in Posterholt inhuren

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Posterholt inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend kan je gebruik maken van platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Posterholt opzoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp aan huis komt. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw aanvraag ingewilligd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt aan huis op het gekozen moment. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt een beroep doen op nuttige online marktplaatsen die je hierbij helpen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulpstudent.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Roerdalen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Posterholt

Vind een goede schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Posterholt

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Posterholt, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Vlodrop, Montfort, Maasbracht en Herten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in jouw huishouden. Bijgaand vind je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (regionaal) al voor €13,10 p/uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op de productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Posterholt. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €34,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen +/- €23,00 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,10 tot wel €16,50 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Posterholt huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. dweilen, afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Posterholt?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie