Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kallenkote

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Kallenkote? Meer en meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Kallenkote! Op onze schoonmaakwebsite vind je duidelijke tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bekijk je hier diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €13,20 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-kallenkote

Een schoonmaakster in Kallenkote vinden

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Kallenkote inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder zien wij steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Kallenkote zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw aan huis komt. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op prijs per uur, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw oproep beantwoord wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker is ingewikkeld. Er bestaan nuttige online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kallenkote

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Kallenkote

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Kallenkote, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in De Bult, Eesveen, Onna en Zuidveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het volgende deel bekijk je een lijst met taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen en drogen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (regionaal) al voor €13,40 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert productieve werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende aanbieders in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Kallenkote. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,00 en €33,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Tarief: tussen de €22,00 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,00 tot wel €16,00 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Kallenkote kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van de grootte van de woning, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Kallenkote?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €625,00.

Plaats een reactie