Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Bult

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in De Bult? Meer en meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in De Bult! Op schoonmakerzoeken.nl vind je duidelijke tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €12,60 p/uur.

schoonmaker-zoeken-de-bult

Een schoonmaakster in De Bult gezocht

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in De Bult inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Ook heb je allerlei speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in De Bult vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt schoonmaken. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw aanvraag wederzijds passend is heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker is best lastig. Tegenwoordig zijn er handige webapplicaties die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulpstudent.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Bult

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in De Bult

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in De Bult, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Eesveen, Wapserveen, Kallenkote en Onna.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder check je de meest voorkomende klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed wassen.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) al voor €12,70 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene schoonmaakondernemers in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in De Bult. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,00 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Prijs: tussen plus minus €23,50 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,00 tot +/- €17,50 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in De Bult laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in De Bult?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €700,00.

Plaats een reactie