Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wapserveen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Wapserveen? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Wapserveen! Op deze website lees je duidelijke tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook vergelijken wij een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €13,30 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-wapserveen

Een schoonmaakster in Wapserveen vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je meer focus op familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Wapserveen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend heb je allerlei handige platforms voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Wapserveen inhuren

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt schoonmaken. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op kosten, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Kies enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw uitnodiging wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een bedreven schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt gebruik maken van praktische portalen die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Marktplaats.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Westerveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wapserveen

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Wapserveen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Wapserveen, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Giethoorn, Blokzijl, Eesveen en De Bult.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser is er voor alle karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel bekijk je de meest gangbare werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen van kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,50 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene schoonmakers in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Wapserveen. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €22,00 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Drenthe.
 • Prijzen: tussen de €20,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €12,70 tot €20,00 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klusjes die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen. Indien nodig kan je afspraken maken over strijken of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Wapserveen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van het aantal m2, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Wapserveen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten liggen tussen de €225,00 tot €600,00.

Plaats een reactie