Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Blokzijl

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Blokzijl? Meer en meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Blokzijl! Op dit platform vind je diverse tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,40 p/uur.

schoonmaker-zoeken-blokzijl

Een schoonmaakster in Blokzijl inhuren

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Blokzijl inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Blokzijl inhuren

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer de opdracht geaccepteerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke platforms die je hierbij helpen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulpstudent.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Blokzijl

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Blokzijl

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Blokzijl, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in IJsselham, Nederland, Giethoorn en Wapserveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser helpt jou graag met allerlei klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder tref je de meest gangbare klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,50 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor bevordert het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere aanbieders in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Blokzijl. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,00 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van scholen, winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €22,50 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €12,60 tot zo’n €18,00 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die gedaan worden: stofzuigen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Blokzijl hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Blokzijl?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €500,00.

Plaats een reactie