Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Giethoorn

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Giethoorn? Meer en meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Giethoorn! Op schoonmakerzoeken.nl vind je nuttige tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 p/uur.

schoonmaker-zoeken-giethoorn

Een schoonmaakster in Giethoorn gezocht

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Giethoorn inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde zijn er diverse praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Giethoorn zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw oproep positief wordt ontvangen heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een goede schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Nationalehulpgids.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Giethoorn

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Giethoorn

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Giethoorn, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Blokzijl, IJsselham, Wapserveen en Eesveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes binnen- en buitenshuis. Bijgaand vind je enkele veel voorkomende klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,30 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse organisaties in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Giethoorn. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote taken zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €20,00 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van horeca en hotels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Overijssel.
 • Kosten: tussen ongeveer €20,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,50 tot +/- €18,50 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken. Tevens kan je afspraken maken over oven schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Giethoorn hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het aantal m2, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Giethoorn?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €250,00 tot €575,00.

Plaats een reactie