Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hommerts

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Hommerts? Meer en meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Hommerts! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij handige tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bieden we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €13,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-hommerts

Een schoonmaakster in Hommerts inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Hommerts inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Hommerts inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Selecteer enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw aanmelding ingewilligd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er speciale vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Care.com: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hommerts

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Hommerts

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Hommerts, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Jutrijp, Uitwellingerga, Heeg en Oosthem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom jouw woning. Bijgaand bekijk je enkele veel voorkomende klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €12,60 per uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte bevordert een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene aanbieders in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Hommerts. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen ongeveer €21,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,50 tot +/- €18,75 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klussen die afgewerkt worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of de planten doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Hommerts huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan het type woning, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Hommerts?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €625,00.

Plaats een reactie