Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oosthem

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Oosthem? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een professionele schoonmaker in Oosthem! Op onze schoonmaakwebsite lees je handige tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-oosthem

Een schoonmaakster in Oosthem gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Oosthem inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook kan je gebruik maken van praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Oosthem vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt bij je thuis op de afgesproken datum. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een goede schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Voor bedrijven.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulpstudent.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oosthem

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in Oosthem

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht check je adressen van schoonmaakspecialisten in Oosthem, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Heeg, Hommerts, Abbega en Westhem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf check je de meest voorkomende werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Het wassen van de kleding.
 • De ventilatie reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,10 per 60 minuten.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere bedrijven in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Oosthem. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,50 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €21,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,70 tot wel €16,75 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, dweilen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Oosthem kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Oosthem?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €325,00 tot €550,00.

Plaats een reactie