Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Abbega

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Abbega? Veel jonge gezinnen en ouderen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Abbega! Op deze pagina verstrekken we nuttige tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,00 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-abbega

Een schoonmaakster in Abbega zoeken

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Abbega inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend ontstaan er meer en meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Abbega inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Er zijn filters zoals uurtarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw oproep ingewilligd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een vakkundige schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke platforms die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Marktplaats.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Abbega

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Abbega

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Abbega, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Oosthem, Heeg, Westhem en Blauwhuis.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle werkzaamheden in en rondom huis. In het gedeelte hieronder vind je een overzicht met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Opvouwen van de was.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp uit de omgeving al voor €13,00 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan een efficiënte werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei organisaties in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Abbega. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €22,50 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €23,00 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot +/- €18,50 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, dweilen. Tevens kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of de tuin doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Abbega huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. het type woning, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Abbega?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie