Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sneek

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Sneek? Steeds meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Sneek! Op deze pagina ontdek je diverse tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder delen we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-sneek

Een schoonmaakster in Sneek gezocht

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Sneek inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend zijn er diverse handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Sneek vinden

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp aan huis komt. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, ervaring en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval de opdracht gehonoreerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige websites die jou helpen zoeken. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Marktplaats.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sneek

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Sneek

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Sneek, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Gaastmeer, Idzega, Hemelum en Kolderwolde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Bijgaand check je enkele veel voorkomende taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,30 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor helpt bij een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal organisaties in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Sneek. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,00 en €33,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, kantoren, winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen ongeveer €22,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,50 tot €18,75 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of de stoep aanvegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Sneek kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Sneek?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven liggen tussen de €350,00 tot €500,00.

Plaats een reactie