Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ossenwaard

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Ossenwaard? Meer en meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het vinden van een professionele schoonmaker in Ossenwaard! Op deze website lees je nuttige tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €12,90 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-ossenwaard

Een schoonmaakster in Ossenwaard inhuren

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Ossenwaard inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Afsluitend zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ossenwaard opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster bij je thuis komt. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op prijs per uur, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer de opdracht beantwoord wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een professionele schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op praktische online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Vijfheerenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ossenwaard

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Ossenwaard

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Ossenwaard, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in t Goy, Schalkwijk, Werkhoven en Odijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder vind je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,40 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor stimuleert een fijne werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Ossenwaard. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,00 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Utrecht.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €23,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot €18,25 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klussen die opgepakt worden: keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of rondom de woning vegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Ossenwaard huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor onder andere dweilen, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door het type woning, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Ossenwaard?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie