Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Driehuizen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Driehuizen? Steeds meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Driehuizen! Op onze schoonmaakwebsite delen wij concrete tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook delen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-driehuizen

Een schoonmaakster in Driehuizen gezocht

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Driehuizen inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Driehuizen opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw oproep gehonoreerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt aan huis op het gekozen moment. Het is verstandig om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een ervaren schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Helpling.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Care.com: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Alkmaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Driehuizen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Driehuizen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Driehuizen, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Bergen, Bergen aan Zee, Zuidschermer en Grootschermer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel vind je een overzicht met klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Schone ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €12,70 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor stimuleert een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Driehuizen. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €21,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,40 tot wel €15,00 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Driehuizen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Driehuizen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie