Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bergen aan Zee

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Bergen aan Zee? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Bergen aan Zee! Op deze website tref je nuttige tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-bergen-aan-zee

Een schoonmaakster in Bergen aan Zee vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Bergen aan Zee inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast zijn er diverse praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Bergen aan Zee opzoeken

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt aan huis op de afgesproken datum. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker kan soms lastig zijn. Er bestaan diverse vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Bergen Noord-Holland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bergen aan Zee

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Bergen aan Zee

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Bergen aan Zee, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Schoorl, Groet, Bergen en Driehuizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in en rondom huis. In onderstaande paragraaf delen wij een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp uit de regio al voor €13,10 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende schoonmakers in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Bergen aan Zee. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,00 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €23,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €12,90 tot zo’n €16,25 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: afstoffen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Verder kan je afspraken maken over afwassen of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Bergen aan Zee hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Het exacte aantal uur per week ligt aan het type woning, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Bergen aan Zee?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. De woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie